Nieuws - Injective: INJ-prijs stijgt dankzij stablecoin-integratie

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Injective: INJ-prijs stijgt dankzij stablecoin-integratie

Injective: INJ-prijs stijgt dankzij stablecoin-integratie

De prijs van de layer-1 DeFi Injective (INJ) stijgt en wordt de wekelijkse winnaar onder de altcoins na bullish nieuws.

De prijs van het interoperabele layer-1 protocol Injective (INJ) heeft zich van zijn bullish kant laten zien in de afgelopen handelsdagen en voert de lijst van top performers onder de 100 grootste altcoins aan met een prijswinst van 12 procent.

In de laatste 24 uur van de handel is de prijs van INJ blijven stijgen in waarde, met een stijging van bijna 3 procentpunten naar het noorden.

De prijs van Injective profiteert momenteel van de integratie van de Paypal stablecoin PYUSD, die bedoeld is om het onboarden van gebruikers op de Layer1 blockchain, die gespecialiseerd is in gedecentraliseerde financiën, te vergemakkelijken.

In het kielzog van de recente zwakte op de cryptomarkt stuiterde de INJ-prijs de afgelopen dagen aanvankelijk van het belangrijke weerstandsgebied tussen $31,49 en $32,78 af, aanvankelijk richting het zuiden. Zolang de bulls er echter in slagen om de prijs te stabiliseren boven de wekelijkse low van $26,39, kan er op elk moment een nieuwe aanval worden verwacht richting de wekelijkse high van net onder $33.

Als de bulls er vervolgens in slagen om de koers hier langdurig bovenuit te tillen, komt het volgende koersdoel rond $35,79 onmiddellijk in zicht.

Als de koers van het INJ-aandeel ook in staat is om op dynamische wijze door dit koersdoelniveau heen te breken, kan een opmars naar de tussentijdse high van $40,86 op 26 maart worden gepland. Dit is tevens de golden pocket van het recente herstel.

Als de kopende partij er vervolgens in slaagt om de koers van Injective boven dit niveau te stabiliseren, neemt de kans op een verdere koersstoot omhoog naar de zone rond de high van 2023 van $45,40 toe. De koers zal hier waarschijnlijk falen bij de eerste poging.

Als de altcoin op de middellange termijn stabiliseert boven deze weerstandszone, kan een opmars worden verwacht naar de all-time high van maart van dit jaar op $53,09. Ook hier moet winstnemingen worden verwacht.

Als de koers op de middellange termijn naar nieuwe highs springt in het kielzog van hernieuwde kracht op de cryptomarkt, dan moet het maximale short koersdoel opwaarts gericht zijn op $62,60. Dit is waar het 127 Fib koersdoel ligt. Dit is de 127 Fibonacci extensie van de huidige prijsbeweging.

Als de INJ-prijs daarentegen weer zuidwaarts glijdt en door de steunzone van $26,05 breekt, kan een hertest worden verwacht van de zone rond de low van de vorige maand tussen $21,98 en $21,33.

Als de bulls hier abstinent blijven en deze zone definitief wordt verlaten, zou de correctieve beweging zich kunnen uitstrekken tot de opvallende low van $18,14 die op 13 april werd bereikt.

Als, in tegenstelling tot de verwachtingen, de koers van het Injective-aandeel ook door deze belangrijke steunzone breekt in de loop van een aanhoudende algemene marktcorrectie, kan een sell-off terug naar de dieptepunten van $14,22 in november 2023 niet langer worden uitgesloten.

Price analysis INJ

Bron: Tradingview

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven