Nieuws - Hamster Kombat op de Toncoin blockchain bereikt 239 miljoen spelers

Door Ted Maas

Hamster Kombat op de Toncoin blockchain bereikt 239 miljoen spelers

Na Notcoin is Hamster Kombat het volgende gehypte spel op de Toncoin Blockchain. De grote vraag voor vele mensen: Wanneer komt de Airdrop?

Hamster Kombat is momenteel super populair. Bijna 240 miljoen gebruikers hebben het op de TON Blockchain gebaseerde spel in de afgelopen drie maanden ontdekt. Dat zei Telegram-CEO Pavel Durov. Volgens Durov komen er elke dag 4,5 miljoen nieuwe spelers bij.

De reden voor de hype: een Token Launch. En daarmee ook: een Airdrop. Gebruikers hopen op vele tokens. Durov zegt: “Binnenkort zal het Hamster-team hun token op TON minten en daarmee de voordelen van de Blockchain aan honderden miljoenen mensen laten zien.”

Op beurzen zoals Bybit is de token nu in de voorverkoop. Het spelprincipe van Hamster Kombat lijkt een beetje op een andere klassieker op de Ton Blockchain: Notcoin. Spelers verbinden hun TON Wallet en verzamelen punten door op het scherm te klikken. Deze punten kun je investeren in upgrades, bijvoorbeeld om meer punten per klik te krijgen.

Er is een rangsysteem van “Bronze” tot “Creator”. Dit systeem is, naast de punten die je per uur verdient, ook relevant voor de Airdrop. Hoe hoger je rang, hoe hoger de multiplier voor de uitbetaling.

Extra coins kun je ook verdienen door dagelijkse en daily tasks te voltooien. Bijvoorbeeld door het volgen van het Telegram-kanaal of X-profiel van het spel, of door dagelijks de nieuwsvideo’s, gepresenteerd door een hamster, te bekijken. Wanneer de Airdrop precies zal plaatsvinden, is echter nog onduidelijk. Volgens de officiële roadmap zou het al in juli kunnen gebeuren. Dan zal de token gelanceerd worden.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven