Nieuws - FTX wallets verschuiven $13.5M aan Solana-tokens

Door Ted Maas

FTX wallets verschuiven $13.5M aan Solana-tokens

Solana (SOL)
FTX
Wallets en Whales

De koers van Solana (SOL) is de afgelopen maand met 150% gestegen, waardoor het momenteel de best presterende cryptocurrency is. Wallets die gelinkt zijn aan het failliete FTX blijven miljoenen dollars SOL verplaatsen terwijl de Solana-rally een korte adempauze neemt.

PeckShield, een tool voor blockchain-analyses, zag dat sommige FTX gelabelde wallet-adressen 250.000 SOL (die op dat moment een waarde van $13,5 miljoen hadden) en $4 miljoen in USDT stablecoins hadden overgemaakt naar de exchange Binance en handelsfirma Wintermute.

Deze wallets worden beheerd door de debiteurengroep die verantwoordelijk is voor de afhandeling van het FTX faillissement. Inclusief dus de multi-miljard dollar aan activa. De verschuiving naar exchanges duidt waarschijnlijk op een verkoop van deze tokens op de open markt. De koers van SOL is de afgelopen 24 uur gedaald, na een indrukwekkende rally deze maand. SOL is de afgelopen maand met zo'n 150% gestegen en met meer dan 500% op jaarbasis dankzij het langetermijnoptimisme voor de blockchaintechnologie en de populariteit in de cryptosector.

De verzending van dinsdag komt nadat de groep een week eerder meer dan $30 miljoen aan SOL verplaatste naar Binance en Kraken. De prijzen zakte 5% tijdens de verplaatsing, maar herstelden en stegen daarna. Tot nu toe heeft de nasleep van de failliete cryptobeurs FTX ervoor gezorgd dat er meer dan $100 miljoen aan SOL naar exchanges verplaatst is.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven