Nieuws - Floki en TokenFi vormen samenwerking met twee cricketteams

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Floki en TokenFi vormen samenwerking met twee cricketteams

FLOKI (FLOKI)
Crypto-acceptatie
Floki en TokenFi, vormen samenwerking met twee cricketteams

Floki en TokenFi hebben onlangs allebei een nieuwe samenwerking aangekondigd met twee prestigieuze cricketteams, namelijk de Manipal Tigers en de Bhilwara Kings.

In een persbericht van 20 november, kondigden Floki en TokenFi, de twee zustertokens, een nieuwe samenwerking aan met de twee cricketteams. Als onderdeel van de samenwerking zal Floki zowel de achterkant van het shirt als een prominente plek op de bovenarm van de Manipal Tigers sponsoren, terwijl TokenFi, het tokeniseringsplatform van Floki, dezelfde rol zal vervullen voor de Bhilwara Kings.

De samenwerking geeft Floki en TokenFi ook een aantal andere voordelen, waaronder promoties op social media, exclusieve merchandise mogelijkheden en aandacht voor het komende Legends League Cricket evenement dat van 18 november tot 9 december in India plaatsvindt.

De twee tokens zullen ook te zien zijn bij de tegengestelde teams wanneer de Bhilwara Kings het opnemen tegen de Manipal Tigers op 24 november in wat naar verluidt het eerste "clash of the tokens" achtige evenement in zijn soort zal zijn.

Een strijd tegen zorgen over manipulatie

De strategische samenwerking komt kort na een aankondiging op de Bitget-website, waarin de beurs aangaf de notering van TokenFi te schrappen vanwege bezorgdheid over manipulatie. Floki reageerde op deze beschuldigingen op X en stelde dat de verwijdering van de notering plaatsvond omdat niet werd voldaan aan de vereiste voor CEX'en om binnen zeven dagen na lancering genoteerd te worden.

Ondanks de aantijgingen blijven Floki en TokenFi stappen zetten in de bewustwording met positieve prijsstijgingen als gevolg.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven