Nieuws - Ethereum staking bereikt een nieuw record

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Ethereum staking bereikt een nieuw record

Ethereum (ETH)
Staking
Ethereum staking bereikt een nieuw record

Het Ethereum netwerk heeft een belangrijke mijlpaal bereikt: 25 procent van alle tokens in omloop zijn gestaked.

De laatste gegevens van CryptoQuant laten zien dat de staking rate van Ethereum naar een nieuw record is gestegen. Een kwart van alle ethers wordt nu gestaked. Deze ontwikkeling is een duidelijk teken van het sterke vertrouwen dat investeerders hebben in de blockchain.

Ethereums met staking

Bron: CryptoQuant

De voortdurende verbetering en schaalvergroting van Ethereum, in het bijzonder door de integratie van DeFi protocollen zoals EigenLayer, versterkt dus de aantrekkelijkheid van staking. De hoge deelname van stakers geeft aan dat ze zich sterk inzetten voor veiligheid en draagt zo direct bij aan het succes van het netwerk.

Totale waarde van alle ingezette ETH bereikt recordhoogte

Uitgedrukt in Amerikaanse dollars is de vorige grafiek een ongekend bewijs van het vertrouwen en de stabiliteit die investeerders momenteel stellen in de Ethereum blockchain. De totale waarde van alle ETH-inzetten heeft een nieuw record bereikt. De kaap van ongeveer 30 miljard US dollar vertegenwoordigt ook een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Ethereum.

De stijging weerspiegelt niet alleen de groeiende interesse in staking, aangewakkerd door de hype rond restaking, maar ook het vertrouwen in de langetermijnvooruitzichten van het smart contracts platform.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven