Nieuws - Ethereum is de meest winstgevende blockchain ter wereld

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Ethereum is de meest winstgevende blockchain ter wereld

Ethereum (ETH)
Blockchain/Technologie

Geen enkele andere blockchain genereert zoveel inkomsten als Ethereum. Investeerders moeten dit nu weten.

Wat Ethereum blijft onderscheiden van zijn concurrenten is de winstgevendheid van de blockchain. Ook deze maand overtreffen de inkomsten die van de tweede en derde geplaatste blockchains, Tron en Lido. ETH is ook een van de weinige blockchains die continu winst boekt.

Ondanks de aanzienlijke inkomsten van iets minder dan $76 miljoen voor Bitcoin en de opmerkelijke $29,6 miljoen voor MakerDAO, is het duidelijk dat Ethereum niet alleen bovenaan de lijst staat, maar de inkomsten van de andere projecten ver overtreft. Dit feit bevestigt ETH als een van de weinige blockchains die consistent hoge winsten genereren.

Fees Ether

Bron: Tokenterminal.com

Pioniers van een nieuw tijdperk?

Het is ook interessant om de positie van Uniswap op te merken, dat met $83 miljoen aan inkomsten uit vergoedingen meer is dan de hele Bitcoin blockchain, wat het vermogen van Ethereum-gebaseerde toepassingen om inkomsten te genereren onderstreept. Dit hoge volume aan inkomsten uit vergoedingen toont de immense economische activiteit op ETH en het potentieel om inkomsten te delen met investeerders.

De dominantie van Ethereum is een bewijs van de kracht van de blockchain op het gebied van winstgevendheid en het vermogen om continu cashflow te genereren, wat bijzonder aantrekkelijk is voor investeerders. De tokenisatie en Uniswap's venture voor het delen van vergoedingen zouden een nieuw tijdperk kunnen inluiden waarin particuliere beleggers ook de mogelijkheid hebben om passief inkomen te verdienen via op Ethereum gebaseerde tokens in de RWA- en DeFi-sector.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven