Nieuws - Eminem en Snoop Dogg voeren NFT lied op

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Eminem en Snoop Dogg voeren NFT lied op

NFT
Eminem en Snoop Dogg NFT's

Eminem en Snoop Dogg zijn zelfbenoemde vrienden van Non-fungible Tokens (NFT's). Aanstaande zondag zullen zij hun NFT nummer "From the D 2 the LBC" laten horen tijdens de MTV Video Music Awards.

Rappers Eminem en Snoop Dogg treden komende zondag samen op tijdens de MTV Video Music Awards (VMA's), met een NFT-tintje. Tot slot zullen de muzikanten hun nieuwste single "From the D 2 the LBC" live ten gehore brengen op een soort Metaverse Stage van de BAYC Metaverse "Otherside".

De Bored Ape Yacht Club (BAYC) zelf maakt ook deel uit van de show. Verwijzingen naar de controversiële NFT's van Yuga Labs duiken steeds weer op in de videoclip, die in juni werd uitgebracht.

De metaverse wordt ook steeds belangrijker in de muziekindustrie. Dit jaar is er voor het eerst een categorie voor het beste metaverse optreden op de VMA's. Eminem en Snoop Dogg nemen het echter tegen elkaar op in de categorie beste hiphopnummer.

Eminem en Snoop Dogg zijn zelfverklaarde BAYC fans. Ondanks beschuldigingen van racisme tegen het merk, bezitten de rappers de apen #6723 (Snoop Dogg) en #9055 (Eminem). Ze komen verschillende keren voor in de videoclip.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven