Nieuws - Elon Musk's nieuwe parfum betaald met Dogecoin

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Elon Musk's nieuwe parfum betaald met Dogecoin

Elon Musk, Parfum, DOGE, The boring company

Elon Musk's bedrijf "The Boring Company" lanceert een parfum dat ruikt naar verbrand haar. En met DOGE kan worden betaald.

The boring company heeft een parfum gelanceerd

The Boring Company, het tunnel- en infrastructuurbedrijf van Elon Musk, heeft een parfum gelanceerd met de naam Burnt Hair. De CEO van Tesla en Space-Ex deed de aankondiging op Twitter. Volgens hem zal het ook mogelijk zijn om het parfum te kopen met Dogecoin.

Musk: “De fijnste geur op aarde.”

Burnt Hair zit in een rood flesje en ruikt volgens het bedrijf "alsof je aan de eettafel over een kaars gebogen zit, alleen zonder het harde werk". Musk zelf vindt het parfum "de fijnste geur op aarde". Een fles kost iets meer dan 100 euro, het equivalent van ongeveer 1.655 DOGE. Musk verklaarde in een aparte tweet dat er al 10.000 flesjes van het parfum zijn verkocht. Kopers kunnen de levering in het eerste kwartaal van 2023 verwachten.

Het parfum voegt zich bij de reeks meer gekscherend verkochte producten van de Boring Company. Deze omvatten een vlammenwerper genaamd "Not A Flamethrower", die ook kon worden gekocht met Dogecoin.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven