Nieuws - DYDX: De koers van het DEX token gaat door het dak

Door Luc Vesters

DYDX: De koers van het DEX token gaat door het dak

dYdX (DYDX)
Koersupdate
DYDX: De koers van het DEX token gaat door het dak

Met een koersstijging van 24 procent voert de cryptocurrency dydX de lijst van de top 100 altcoins aan in de afgelopen 24 handelsuren. Zelfs in een 7-daagse vergelijking is de koers van DYDX een van de outperformers met een waardestijging van 62 procent.

Het native token van de gedecentraliseerde derivatenbeurs profiteert momenteel van verschillende innovaties. De rally volgt op de recente lancering van zijn eigen Layer 1 blockchain op Cosmos. Hiervoor migreert de blockchain zijn ERC-20 ethDYDX tokens naar het native token van het ecosysteem, dat nu is gebaseerd op het Cosmos ecosysteem.

Als gevolg van de update zullen validators in de toekomst worden betrokken bij transactiekosten in de vorm van staked beloningen. De koers van DYDX lijkt te profiteren van deze innovaties en bereikte gisteren, dinsdag 14 november, een nieuw hoogtepunt op jaarbasis. De koers staat met $ 3,90 hoger dan sinds april 2022.

Scenario's

Als gevolg van de uitbraak van gisteren boven de weerstandszone tussen $3,00 en $3,25 steeg de koers van DYDX direct naar de volgende weerstandszone tussen $3,91 en $4,13. Deze zone was voor het laatst een belangrijke horde in de grafiek in april en mei 2022.

Als de kopende partij er de komende dagen in slaagt om door deze weerstandszone heen te breken, kan een stijging richting US$ 5,15 worden verwacht. Dit vergroot ook de kans op een volgende stijging tot aan de high van april van het voorgaande jaar. Verhoogde winstnemingen kunnen worden verwacht rond 7,18. Pas als deze zone langdurig is doorbroken, komt de zone tussen $9,74 en $10,00 in beeld. Als de cryptomarkt de komende maanden in bull-modus blijft, zou de koers van DYDX zelfs kunnen stijgen richting het maximale koersdoel van $13,76.

Wanneer de bulls er echter niet in slagen om de huidige weerstandszone te overwinnen en de DYDX koers dynamisch naar het zuiden stuitert, is er een kans op een retest van de dagelijkse low van gisteren van $3,02. Als de koperskant dYdX hier niet stabiliseert en de koers aan de dagelijkse slotkoers onder de lows van de laatste handelsdagen glijdt, kan een hertest van de uitbraakzone rond $ 2,32 niet worden uitgesloten.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven