Nieuws - Dogecoin whales verplaatsen grote delen van hun holdings

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Dogecoin whales verplaatsen grote delen van hun holdings

Dogecoin (DOGE)
Wallets en Whales
Dogecoin whales verplaatsen grote delen van hun holdings

In de nasleep van de cryptomarktcorrectie hebben Dogecoin whales honderden miljoenen DOGE ter waarde van $46 miljoen verplaatst.

Whale Alert (een bekende Twitter-bot in de cryptowereld) kondigde afgelopen weekend maar liefst vier enorme Dogecoin-transacties aan.

Blijkbaar profiteerden enkele van de grootste DOGE-houders van de recente correctie op de cryptomarkt om hun Dogecoin-holdings over te dragen.

In de grootste geregistreerde transactie werden 308.390.532 DOGE met een waarde van maar liefst $19,22 miljoen overgedragen van Binance naar een onbekende wallet.

De op één na grootste transactie was 253.419.377 DOGE ter waarde van $16,05 miljoen die werd overgeboekt van een Robinhood-account naar een onbekende wallet.

In de op twee na grootste transactie werden 129.673.539 Dogecoin tokens ter waarde van $7,9 miljoen verstuurd - ook van Robinhood naar een onbekende cryptowallet.

De op drie na grootste Dogecoin-transactie betrof 84.867.620 DOGE ter waarde van $5,3 miljoen die werden overgemaakt van een onbekende wallet naar een Robinhood-account.

Dogecoin is ondertussen lang niet de enige cryptocurrency die de afgelopen dagen de aandacht van crypto whales heeft getrokken. In het weekend ontwaakte er bijvoorbeeld voor het eerst in acht jaar een Ether walvis - hij bezit 191 ETH.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven