Nieuws - Dit houdt de nieuwe noodfunctie van de BNB Chain in

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Dit houdt de nieuwe noodfunctie van de BNB Chain in

Binance Coin (BNB)
Blockchain/Technologie
Dit houdt de nieuwe noodfunctie, van de BNB Chain in

BNB Beacon Chain, ook wel de basis van het Binance smart chain ecosysteem, heeft een hard fork aangekondigd die een noodfunctie introduceert. Dit is wat de functie zou moeten kunnen doen.

Tegen het einde van deze maand wordt de hard fork genaamd ZhangHeng geïmplementeerd op de BNB Beacon Chain. Zoals de ontwikkelaars woensdag lieten weten, willen ze de beveiligingsinfrastructuur van de blockchain aanzienlijk verbeteren. Onder bepaalde omstandigheden kan de blockchain worden gestopt door de geïntegreerde noodfunctie. Er worden dan geen blokken meer aangemaakt als deze noodsituatie voort blijft duren.

Binance hoopt schade van brugexploits te beperken

De Hard Fork is gebaseerd op het voorstel BEP-255. Binance hoopt dat door de implementatie ervan schade als gevolg van brugexploits kan worden beperkt. De laatste keer dat deposito's werden gestolen was op 7 oktober 2022. Veranderingen in account holdings zullen ook in elke blok moeten worden bijgehouden en afgestemd om eventuele problemen te identificeren. Mocht zich een exploit voordoen, dan kan Binance het saldo van de desbetreffende gebruikers met terugwerkende kracht weer aanpassen.

Voor de upgrade moet tweederde van de nodes toestemming geven. Nieuwe BNB-tokens zullen niet worden uitgegeven.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven