Nieuws - DeFi protocol TitanSwap (TITAN) corrigeert met 13 procent

Kevin

Door Kevin van der Linden

DeFi protocol TitanSwap (TITAN) corrigeert met 13 procent

Wereldeconomie
titanswap defi correctie

DeFi protocol TitanSwap (TITAN) corrigeert met 13 procent

5 juli 2022: De prijs van het DeFi-protocol TitanSwap (TITAN) kan zich aan het begin van deze handelsweek opnieuw niet stabiliseren en glijdt in de laatste 24 handelsuren met nog eens 13 procentpunten. In een wekelijkse vergelijking is de prijsdaling nog groter. In de laatste zeven handelsdagen is de koers van TITAN met 69 procentpunten gecorrigeerd tot 1,50 dollar. Door de onzekere situatie met de leenprotocollen zijn veel DeFi munten de afgelopen weken sterk in waarde gedaald. Als TitanSwap onder het supportniveau van 1,38 dollar breekt, zou het kunnen terugvallen naar het dieptepunt van 1,10 dollar dat in maart 2022 werd bereikt.

Redding BlockFi doet Celsius Network (CEL) 26 procent stijgen

3 juli 2022: Ondanks het gevaar van een mogelijk faillissement van het leenplatform Celsius, is de prijs van het Celsius token (CEL) in de afgelopen 24 handelsuren met 26 procent hersteld. Positief nieuws over een op handen zijnde overname van de concurrent BlockFi door de Amerikaanse cryptobeurs FTX heeft momenteel een positief effect op de koersontwikkeling van Celsius (CEL). In de afgelopen handelsdagen was de CEL-prijs in staat opwaarts te bewegen vanaf zijn dieptepunt voor de week van 0,53 US dollar en handelt nu ruim 42 procent hoger op 0,76dollar. Het is echter geenszins zeker of Celsius een eventueel faillissement zal kunnen afwenden. De Amerikaanse bank Goldman Sachs is voornemens de activa van Celsius over te nemen in geval van insolventie.

Evmos (EVMOS): Een nieuwkomer neemt de leiding bij de winnaars van de dag

2 juli 2022: De prijs van de cryptocurrency Evmos (EVMOS) houdt de laatste tijd goed stand en steeg in de afgelopen 24 handelsuren 17 procent opwaarts. Evmos is een schaalbare proof-of-stake blockchain die volledig compatibel en interoperabel is met Ethereum. Evmos wil op Ethereum gebaseerde toepassingen (dApps) implementeren in het interoperabele ecosysteem van Cosmos (ATOM). Indien de prijs van EVMOS zich in de komende handelsdagen boven 2,25 dollar kan stabiliseren, komt de high van begin juni op 3,50 dollar in zicht als koersdoel.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven