Nieuws - Decentraland: MANA trotseert negatieve trend op de cryptomarkt

Door Ted Maas

Decentraland: MANA trotseert negatieve trend op de cryptomarkt

MANA koers

De prijs van Decentraland (MANA) heeft zich in de afgelopen 24 handelsuren kunnen losmaken van de andere altcoins en hun zwakke trendlijn. Decentraland (MANA) steeg met 4,1 procent.

Een van de redenen zou de Decentraland Metaverse Fashion Week kunnen zijn. Van 28 tot en met 31 maart presenteren bekende modeontwerpers als Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Adidas en DKNY digitale beelden van hun modecollecties.

Als we naar meerdere koersnalayses kijken zien we twee scenarios. Decentraland wordt momenteel verhandeld voor US$0,61. De onderkant van de eerste relevante weerstandszone. Als MANA een koers van US$0,63 weet te bereiken, zal MANA waarschijnlijk doorstoten richting de US$0,66.  Als de volgende weerstandszone wordt overwonnen, denken veel experts dat de MANA-koers richting de 0,74 US dollar zal bewegen.

Het maximale doel op dit moment voor Decentraland ligt rond de 0,84 US dollar. De high van het afgelopen jaar. Deze prijs zullen we echter niet bereiken voordat de markt verder is hersteld. Het negatieve scenario: als de MANA koers onder het brede steungebied tussen 0,56 US dollar en 0,53 US dollar komt, kunnen we een sell-off verwachten, vergelijkbaar met die van 13 januari 2023. Toen zakte de MANA koers naar 0,43 US dollar.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven