Nieuws - Curve Finance heeft een bounty gezet op het hoofd van de hacker

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Curve Finance heeft een bounty gezet op het hoofd van de hacker

Curve Finance zet premie uit

Vorige week stal een hacker meer dan 70 miljoen US dollar van Curve pools. Het DeFi Protocol heeft nu een premie op zijn hoofd gezet.

Curve Finance heeft een bounty gezet op het hoofd van de aanvaller die op 30 juli meer dan 70 miljoen US dollar stal uit DeFi-pools.

Curve en andere protocollen die betrokken waren bij de aanval boden de hacker op 3 augustus een bug bounty van 10 procent - in totaal meer dan US$6 miljoen.

Nadat hij het aanbod had geaccepteerd, gaf de hacker de gestolen activa terug aan Alchemix en JPEGd. Hij deed echter geen terugbetaling aan andere getroffen protocollen.

"We breiden nu de bounty uit naar het publiek en bieden een beloning ter waarde van 10% van de resterende geëxploiteerde fondsen (momenteel $1,85 miljoen) aan de persoon die in staat is om de aanvaller te identificeren," zei Curve in een on-chain bericht.

Vorige week wist de onbekende hacker meer dan 70 miljoen dollar te stelen uit verschillende liquiditeitspools van Curve. Als gevolg van deze schok daalde de Total Value Locked (TVL) met ongeveer 50 procent.

Curve is een populair DeFi protocol voor stablecoins op Ethereum en een spil in de industrie.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven