Nieuws - CryptoZoo: Logan Paul wil NFT kopers een terugkoopoptie bieden

Door Luc Vesters

CryptoZoo: Logan Paul wil NFT kopers een terugkoopoptie bieden

NFT
Wet en regelgeving
CryptoZoo: Logan Paul wil NFT kopers een terugkoopoptie bieden

Social media influencer Logan Paul wil de gedupeerden van de CryptoZoo NFT's uitbetalen, zo kondigde hij aan in een lange post op Twitter (X). Paul, die al een aantal jaren probeert om worstelaar te worden en momenteel zelfs de titel WWE United States Champion heeft, zegt dat hij zich aan een belofte houdt. CryptoZoo NFT kopers kunnen tot 8 februari het "Egg NFT Buyback" programma gebruiken om hun NFT's terug te geven. Paul zelf zal hiervoor $2,3 miljoen van zijn persoonlijke vermogen beschikbaar stellen.

Nadat Paul aanzienlijk betrokken was bij de ontwikkeling van het play-to-earn spel en het project in 2021 voor het eerst aan het wereldpubliek presenteerde, is het nu mislukt door hindernissen in de regelgeving. De NFT's die al verkocht zijn, zijn waardeloos.

Elk van deze gekochte NFT's kan nu worden ingewisseld voor 0,1 ETH - equivalent op het moment van schrijven: $226.

De zogenaamde Hybrid Animal NFT's komen niet in aanmerking voor het programma. Investeerders in het ZOO token zouden ook niet gecompenseerd worden voor de ondergang van het CryptoZoo project. ZOO wordt momenteel voor 99,93 procent verhandeld onder de all-time high die in september 2021 werd gezet.

Een ander addertje onder het gras: Iedereen die gebruik maakte van het terugkoop programma heeft daarmee alle huidige of toekomstige claims tegen Logan Paul en het CryptoZoo team overgedragen.

Paul was "diep teleurgesteld dat het spel niet kon worden uitgebracht," zoals hij zijn 6,8 miljoen X volgers vertelde.

De 28-jarige wordt beschouwd als een van de rijkste social media influencers ooit en heeft volgens consistente rapporten een vermogen van $150 miljoen - dus de CryptoZoo uitbetaling zou hem niet al te veel pijn moeten doen. Vooral omdat Paul naar verluidt miljoenen heeft verdiend met CryptoZoo ondanks de mislukking ervan.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven