Nieuws - CoinMarketCap produceert crypto-serie

Mike Hesp

Door Mike Hesp

CoinMarketCap produceert crypto-serie

Wallets en Whales
Web 3.0
CoinMarketCap produceert crypto-serie

Start-ups die strijden om de gunst van rijke cryptobeleggers? Er komt nu een 'Shark Tank' voor cryptoprojecten. Het filmen begint in de zomer, ondersteund door CoinMarketCap.

CoinMarketCap produceert een reality show die de wereldbevolking meer bewust moet maken van crypto en de Web3. De serie genaamd "Killer Whale" is gebaseerd op de succesvolle Amerikaanse tv-show "Shark Tank".

Binnen de serie moeten cryptoprojecten vechten voor erkenning en ook voor financiering door rijke investeerders, de zogenaamde "walvissen".

"Het filmen zal plaatsvinden in juni in Los Angeles. De show zal later in het jaar worden uitgezonden over een combinatie van 's werelds grootste streamingplatforms in meer dan 55 landen", onthult CoinMarketCap.

De cruciale investeerders zijn "geloofwaardige VC's, maar ook beroemde oprichters van de Web3-industrie", aldus de verklaring. Het doel van de is om "de Web3-deur te openen voor de volgende miljard mensen" terwijl "de schijnwerpers worden gericht op innovatieve projecten in de industrie."

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven