Nieuws - Coinbase opent NFT galerij in Berlijn

Door Ted Maas

Coinbase opent NFT galerij in Berlijn

NFT
nft galery berlin

Coinbase is een langdurig partnerschap aangegaan met de Amerikaanse organisator Bright Moments om een nieuwe NFT-galerij te openen in Berlijn. Dit blijkt uit een verklaring van het bedrijf.

"De samenwerking met Bright Moments en de opening van de galerie in Berlijn maakt de spannende nieuwe wereld van digitale NFT-kunst toegankelijk voor iedereen en laat op indrukwekkende wijze zien hoe blockchain-technologie diverse industrieën kan verrijken", aldus Sascha Rangoonwala, Regional Director voor DACH.

De in-house Coinbase Wallet wordt gebruikt om de kunstwerken op te slaan. Alle kunstwerken in de tentoonstelling worden toegewezen aan een ERC-721 token en opgeslagen op de Ethereum blockchain. Sinds half juli zijn de digitale kunstwerken permanent te zien in de pas geopende galerie Bright Moments in Berlin-Mitte.

De tentoonstelling in Berlijn is het eerste Bright Moments-project buiten de VS en presenteert een selectie van generatieve en digitale kunstwerken, evenals die uit de CryptoBerliner-collectie, de native token van de Bright Moments Berlin DAO.

In de toekomst zal de galerie wisselende tentoonstellingen van verschillende digitale kunstenaars presenteren.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven