Nieuws - Coinbase gaat de layer 2 blockchain "Base" volgende week lanceren

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Coinbase gaat de layer 2 blockchain "Base" volgende week lanceren

Coinbase gaat de layer 2 blockchain "Base" volgende week lanceren

Vanaf 9 augustus kunnen gebruikers Ether overzetten naar Base. De "On-Chain-Summer" reclamecampagne is bedoeld om enthousiasme op te wekken voor het platform.

Base zal vanaf 9 augustus open zijn voor het publiek. Het ontwikkelteam kondigde dit gisteren, 3 augustus, aan op X (voorheen Twitter). De 2-laagse oplossing is al sinds juli toegankelijk voor ontwikkelaars en tech-savvy gebruikers.

Coinbase gaf een gebruikersinterface vrij voor de officiële bridge, waardoor eindgebruikers voor het eerst crypto's naar de blockchain kunnen overbrengen zonder hun toevlucht te nemen tot ontwikkelaarstools.

De "On-Chain-Summer" marketingcampagne is bedoeld om extra gebruikers aan te trekken. Elke dag zullen ontwikkelaars "je iets leuks brengen om te spelen op de Chain, met kunst, muziek, games, advocacy en meer".

Het team kondigde aan dat het tussen 9 augustus en 13 september ETH-beurzen zal toekennen aan individuen of groepen die Base-gerelateerde websites, kunstwerken en video's maken, of nieuwe protocollen inzetten op het netwerk. Daarnaast zullen gebruikers die crypto's overmaken naar het platform of bepaalde taken voltooien NFT's ontvangen.

Onlangs trok Base de aandacht met de Memecoin "BALD".

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven