Nieuws - Coca-Cola lanceert nieuwe NFT-collectie

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Coca-Cola lanceert nieuwe NFT-collectie

NFT
Coca-Cola lanceert nieuwe NFT-collectie

Coca-Cola heeft een nieuwe NFT-collectie gelanceerd op Coinbase's Layer2 blockchain, Base. Dit is wat kopers te wachten staat.

Drankenbedrijf Coca-Cola heeft zijn eerste NFT-serie uitgebracht op de Layer2 blockchain Base. Coinbase kondigde op Twitter de collectie "Masterpiece" aan. De NFT-collectie is daarmee onderdeel van Coinbase's "Onchain Summer" campagne, die bedoeld is om de nieuwe Layer2 blockchain te promoten.

De NFT collectie combineert klassieke meesterwerken zoals "The Scream" van Edvard Munch en "The Girl with the Pearl Earring" van Johannes Vermeer met hedendaagse werken van kunstenaars zoals Aket en Vikram Kushwah, verweven met het beroemde Coca-Cola flesje om een Onchain collectible te creëren.

Coca-Cola's eerste NFT ervaring was in juli 2021, toen het $575.000 ophaalde voor het goede doel via een NFT verkoop. De drankenproducent gaf ook 136 NFT's uit ter gelegenheid van Pride Month afgelopen juli. Coca-Cola bewijst hiermee dat NFT's een integraal onderdeel zijn van de eigen marketingstrategie.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven