Nieuws - Charles Hoskinson brengt ADA-gemeenschap in verwarring

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Charles Hoskinson brengt ADA-gemeenschap in verwarring

Cardano (ADA)
Charles Hoskinson brengt ADA-gemeenschap in verwarring

Cardano-oprichter Charles Hoskinson plaatst cryptische tweets op X. Nu is de ADA-gemeenschap in verwarring: wat zou hij bedoelen?

"We hebben het 46c95d04c238df47dbbbad3ea70823f581594ea0c4e3bfabb4626e557dfc7a45 gedaan", schreef Charles Hoskinson afgelopen zaterdag, 27 januari 2024, op X (voorheen Twitter). Sindsdien vragen zijn volgers zich af wat de oprichter van Cardano met deze combinatie van letters en cijfers bedoeld zou kunnen hebben.

De eerste reacties waren verbijsterd. "Wat hebben we gedaan?" schreef @davidfoley1987. @RichardMcCrackn volgde: "Wat hebben we gedaan?". De eerste grappen waren ook snel gemaakt: "Dat is mijn WiFi-wachtwoord!" of: "Ik weet niet wat dat betekent, maar ik heb al mijn ADA verzonden".

Serieuze pogingen tot uitleg werden echter al snel vermengd met de antwoorden. "Ziet eruit als een SHA256 bericht waarvan de inhoud later wordt uitgelegd," schreef @StakewithPride, voordat het crypto tutorial account @explain_briefly inbelde: "Deze reeks letters en cijfers is waarschijnlijk een SHA-256 versleuteld bericht. Het kan worden gebruikt als bewijs dat je bepaalde informatie weet zonder die informatie daadwerkelijk te onthullen."

Maar een verwijzing naar de resultaten van een "Quantum Workshop" door Cardano en Ethereum wetenschappers zou ook verborgen kunnen zitten achter Hoskinson's tweet, zoals @VianneyKw schrijft. En voegt eraan toe: "Zijn ze er op de eerste dag al in geslaagd om de handtekeningen door te knippen?".

De cryptosector en de Cardano-fangemeenschap zullen waarschijnlijk moeten wachten op het antwoord totdat Charles Hoskinson zelf wat licht op de zaak werpt.

De oprichter van Cardano heeft onlangs de aandacht getrokken op X met gedenkwaardige tweets. Hij schreef onlangs over zijn meditatiecycli, postte AI-afbeeldingen van Trump en Biden en repostte een toespraak van Javier Milei.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven