Nieuws - Changpeng Zhao kondigt wederopbouwfonds voor cryptosector aan

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Changpeng Zhao kondigt wederopbouwfonds voor cryptosector aan

Exchanges
Om de toenemende onzekerheid in de sector na de FTX-crisis een halt toe te roepen, kondigde Binance CEO Changpeng Zhao een fonds aan voor de wederopbouw.

Om de toenemende onzekerheid in de sector na de FTX-crisis een halt toe te roepen, kondigde Binance CEO Changpeng Zhao een fonds aan voor de wederopbouw. De CEO kondigde vanmorgen op Twitter een "herstelfonds" aan voor de worstelende cryptosector.

Hij zei dat hij de negatieve effecten van de ineenstorting van FTX wilde tegengaan. De sector verkeert in een vertrouwenscrisis sinds de ineenstorting van de beurs vorige week. Alg gevolg hiervan, zijn er momenteel geruchten over het faillissement van andere handelsplatforms.

De voorgestelde reddingsoperatie is bedoeld om projecten te steunen die "voor het overige sterk" zijn, maar met een liquiditeitscrisis worden geconfronteerd. CZ heeft ook andere investeerders uitgenodigd om aan het fonds deel te nemen. Hulpbehoevende platforms en projecten moeten contact opnemen met Binance Labs als ze in aanmerking komen.

Daarnaast benadrukte de Binance-baas zijn geloof dat de cryptosector zou overleven en riep hij op tot wederopbouw.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven