Nieuws - Changpeng Zhao geeft Justin Sun een stakingverbod

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Changpeng Zhao geeft Justin Sun een stakingverbod

Staking
Wallets en Whales
Changpeng Zhao geeft Justin Sun een stakingverbod

Binance CEO "CZ" dreigt Justin Sun met "maatregelen" als hij SUI tokens farmt via de in-house launch pool.

Het hoofd van cryptobeurs Binance, Changpeng "CZ" Zhao, heeft geëist dat Tron-oprichter Justin Sun niet deelneemt aan de onlangs vrijgegeven SIU launch pool. Als Sun toch probeert SUI-tokens te farmen, zal zijn team "er actie tegen ondernemen". zei CZ in een tweet op 1 mei.

De Binance launch pool is bedoeld als een "airdrop voor onze particuliere gebruikers, niet voor een paar crypto whales", voegt hij eraan toe.

Sinds 30 april kunnen SIU tokens gecreëerd worden via Binance's Launchpool. Investeerders verschaffen liquiditeit (in de vorm van BNB of TUSD) aan de pool. In ruil daarvoor ontvangen ze SIU-tokens als beloning.

Volgens Whale Alert heeft Sun vanmorgen in totaal meer dan 115 miljoen TrueUSD (TUSD) stablecoins naar Binance overgemaakt.

Sun reageerde en zei dat het een vergissing was. "Helaas waren sommige van onze teamleden zich niet volledig bewust van het doel van deze fondsen en gebruikten ze per ongeluk een deel ervan om deel te nemen aan exchanges," zei de Tron-oprichter. Toen de fout werd opgemerkt, heeft hij bevolen om alle fondsen volledig terug te wisselen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven