Nieuws - Celsius (CEL): koerssprong na sell-off bijna gelijkgetrokken

Door Luc Vesters

Celsius (CEL): koerssprong na sell-off bijna gelijkgetrokken

Ethereum (ETH)
Scams, criminaliteit en fraude
Exchanges
Celsius (CEL)

Celsius (CEL): opnieuw onderaan in de top 100

23 augustus 2022: Na een prijsrally van enkele weken sinds het begin van de maand, is de prijs van het Cel token de afgelopen handelsdagen onder enorme druk komen te staan en gleed met 63 procent van de historische high van 4,63 US dollar naar momenteel 1,72 US dollar binnen acht handelsdagen. Alleen al in de laatste 24 uur van de handel verloor het leentoken nog eens 10 procent. De enorme prijsstijging aan het begin van de maand is waarschijnlijker te wijten aan een klassieke pump and dump. Met een enorme schuld van 2,85 miljard dollar is het allerminst zeker dat het leenplatform ooit nog financiële producten zal aanbieden als de faillissementsprocedure voorbij is. Het is ook nog onduidelijk of en wanneer beleggers hun inleg terugkrijgen.

Evmos (EVMOS): Een koersstijging van 13 procent

24 augustus 2022: De koers van de cryptocurrency Evmos heeft zich de afgelopen tijd goed staande weten te houden en is, tegen de corrigerende trend op de cryptomarkt in, in waarde gestegen. Evmos beschrijft zichzelf als de Ethereum Virtual Machine (EVM) hub in het Cosmos ecosysteem. Door gebruik te maken van de Cosmos SDK, is Evmos de eerste IBC-compatibele EVM-gebaseerde blockchain, die interoperabiliteit en snelle transfers met de Ethereum blockchain mogelijk maakt. De EVMOS prijs heeft de weerstand op $2.00 in de laatste 24 uur overschreden en is gestegen tot momenteel $2.25. Als de bulls erin slagen om de zone rond 2,35 US dollar te heroveren, zal de zone rond 2,75 US dollar in de focus van beleggers komen als richtpunt.

Celsius (CEL): koerssprong bijna hersteld na sell-off

26 augustus 2022: De sell-off van het Celsius token (CEL) heeft zich de afgelopen handelsdagen abrupt voortgezet. In de laatste 24 uur van de handel heeft de CEL koers nog eens met 16 procent gecorrigeerd naar momenteel $ 1,16. Daarmee staat Celsius opnieuw bovenaan de lijst van grootste dagelijkse verliezers. Alleen al in de laatste zeven handelsdagen daalde Celsius met 63 procent naar beneden. De forse stijging van 1,15 dollar naar 4,63 dollar in de eerste helft van augustus is nu met de heropleving op vrijdag 26 augustus volledig weggevaagd. Zoals onlangs vermoed, was de tijdelijke stijging, geïnitieerd door een Wall Street bet pomp, slechts van tijdelijke aard en eindigde in een sell-off terug naar het oorspronkelijke prijsniveau rond 1,20 US dollar. Zelfs een terugval naar de laatste historische dieptepunten in de buurt van 0,70 US dollar kan in de komende handelsdagen niet worden uitgesloten.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven