Nieuws - Cardano: ecosysteem bereikt nieuwe mijlpaal

Door Ted Maas

Cardano: ecosysteem bereikt nieuwe mijlpaal

Cardano (ADA)
Blockchain/Technologie
DeFi
Cardano: ecosysteem bereikt nieuwe mijlpaal

De ADA-koers blijft stagneren. Toch blijft het DeFi-ecosysteem van Cardano gestaag groeien. Laten we de info eens beter bekijken.

Cardano's DeFi ecosysteem heeft namelijk een mijlpaal te pakken doordat er 600 miljoen ADA tokens ‘gelocked’ zijn op het netwerk. Sinds het begin van het jaar is deze waarde, beter bekend als Total Value Locked, verdrievoudigd. De 600 miljoen ADA hebben een waarde van ongeveer 180 miljoen dollar. Op het moment van schrijven staat de Cardano koers op 0,29 US dollar (€0.26).

Minswap staat bovenaan de lijst van grootste DeFi ADA-exchanges en bezit volgens DeFiLlama momenteel ongeveer 48 miljoen US dollar aan ADA tokens. Indigo volgt op de tweede plaats met een goede 39 miljoen US dollar, terwijl Liqwid achter ligt met 19,7 miljoen US dollar.

Tegelijkertijd neemt, naast de Total Value Locked (TVL) in Cardano's DeFi ecosysteem, ook de interesse van whales in ADA toe. Sinds eind mei van dit jaar hebben grote ADA-investeerders tokens ter waarde van 116 miljoen US dollar verzameld - een piek sinds september vorig jaar.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven