Nieuws - Breaking: Bitcoin bereikt nieuwe all-time high

Door Ted Maas

Breaking: Bitcoin bereikt nieuwe all-time high

Bitcoin (BTC)
Koersupdate
Bitcoin bereikt nieuwe all-time high maar blijft volatiel

Op 5 maart 2024 heeft Bitcoin wederom de financiële wereld verrast door een nieuwe all-time high te bereiken, met een recordhoogte van ongeveer $69.350

Dit nieuwe record markeert een historische mijlpaal voor de cryptocurrency, aangezien het de hoogste waarde ooit bereikt, gerekend in dollars. Echter, vlak na het bereiken van dit nieuwe prijsrecord, toonde de Bitcoin koers een aanzienlijke volatiliteit. De prijs van BTC daalde aanzienlijk, met een snelle daling van meer dan 3% binnen enkele seconden na het bereiken van het hoogtepunt. Desondanks herstelde de markt zich opmerkelijk snel, met een herstel tot boven de $68.000.

De huidige marktsituatie toont aan dat ondanks de historische hoogtepunten, de markt nog steeds zeer volatiel is. De totale marktkapitalisatie van Bitcoin staat momenteel op $1,349 biljoen. Sinds het begin van 2024 heeft Bitcoin een indrukwekkende waardestijging van meer dan 60% laten zien, wat wijst op een toenemend vertrouwen en acceptatie binnen de cryptomarkt.

Dit jaar heeft Bitcoin al eerder prijsrecords gebroken, zowel in dollar als in euro, wat de groeiende interesse en investeringen in de cryptosector benadrukt. Beleggers en marktanalisten houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, terwijl de cryptomarkt blijft evolueren en nieuwe hoogtes bereikt.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven