Nieuws - Bored Ape Yacht Club (BAYC) lanceert Gemeenschapsraad

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Bored Ape Yacht Club (BAYC) lanceert Gemeenschapsraad

NFT
Bored Ape Yacht Club (BAYC), Gemeenschapraad,

Met een gemeenschapsraad bestaande uit zeven langlopende apes wil Yuga Labs de Bored Ape Yacht Club en haar supporters steunen.

Een nieuw gemeenschapraad

Met een nieuwe gemeenschapsraad wil Yuga Labs het BAYC-NFT project helpen "groeien en bloeien". Het bedrijf kondigde dit aan in een blogpost. Raadsleden, zo stond er, zijn "apes met een bewezen staat van dienst van proactieve en positieve bijdrage aan de club sinds de oprichting."

De leden, zo werd gezegd, maakten allen deel uit van BAYC en werden aangekondigd met een foto van hun respectieve NFT's. Hun rol, zei hij, is samen te werken met de gemeenschap, feedback te vragen en Yuga te helpen de toekomst van het project vorm te geven. "Deze raad en toekomstige raden zorgen voor een formeler, efficiënter en consistenter proces voor het leiderschap van Yuga om voortdurend feedback en advies van de gemeenschap te ontvangen," aldus de raad.

Ook voor andere projecten nodig

Ook voor andere projecten van Yuga Labs, zoals de "CryptoPunks" of de "Otherside", zouden gemeenschapsraden kunnen worden ingevoerd. Ondanks de berenmarkt lijkt de apenhype nog niet voorbij. In augustus kocht NFT-verzamelaar Vis.eth een van de begeerde NFT's voor maar liefst 1,3 miljoen dollar.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven