Nieuws - Blur plant nog een airdrop van 300 miljoen dollar

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Blur plant nog een airdrop van 300 miljoen dollar

NFT
Blur plant nog een airdrop van 300 miljoen dollar

Met een nieuwe airdrop-campagne voor het tweede seizoen wil het NFT-platform Blur loyaliteit belonen en meer gebruikers van OpenSea aantrekken.

Verdere beloningen van enkele honderden miljoenen US dollars wachten op NFT-handelaren van de nieuwe marktplaats Blur. Die worden aan gebruikers uitgedeeld in de vorm van airdrops van het BLUR-token. Dat maakte het platform gisteren bekend in een tweet bij de start van "Season 2".

De NFT-nieuwkomer baarde vorige week opzien met zijn briljante lancering op Ethereum. Volgens DappRadar overtreft het handelsvolume van Blur nu al dat van OpenSea. Een deel van de reden voor het succes kunnen de drie airdrop-campagnes van het platform tot nu toe zijn.

De komende airdrop is bedoeld om NFT-handelaren te belonen voor hun loyaliteit. Daartoe krijgen zij een "loyaliteitsscore" toegewezen op basis van hun interactie op het platform. Het bedrag van de volgende airdrop kan dan worden bepaald op basis van deze score.

Wie bijvoorbeeld geen ander platform gebruikt om te handelen en zijn NFT's aan te bieden, kan een loyaliteitsscore van 100 procent krijgen.

De populariteit van het nieuwe platform zet de voorheen onbetwiste leider OpenSea inmiddels aan tot actie. Voor een "korte tijd" zijn de 2,5 procent handelskosten kwijtgescholden, zo liet de met Blur concurrerende NFT-marktplaats in een tweet weten.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven