Nieuws - Bitcoin verdienen met Sudoku en Solitaire

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Bitcoin verdienen met Sudoku en Solitaire

Bitcoin (BTC)
Sudoku

Twee van de meest populaire klassieke games komen naar de blockchain via een nieuw partnerschap.

Fans van klassiekers als Solitaire en Sudoku kunnen zich verheugen. Ze kunnen nu beloningen ontvangen in 's werelds grootste cryptocurrency, Bitcoin, terwijl ze spelen. Deze innovatie is mogelijk gemaakt door een partnerschap tussen twee gamingbedrijven, Zebedee en Viker. Zebedee is een game-startup gericht op Bitcoin. Viker heeft een grote "play-to-earn" portefeuille.

"Deze spelletjes worden gespeeld door letterlijk miljarden mensen, gedurende honderden uren, gedurende vele jaren. Maar tot nu toe heeft geen van hen iets gekregen voor hun tijd. Waarom zou dit zo doorgaan, terwijl we nu in een tijdperk leven waarin games meer dan alleen maar leuk kunnen zijn?" schrijft Dan Beasley, medeoprichter van Viker in een verklaring.

Er is geen voorafgaande technische kennis nodig om de functie te gebruiken. Spelers hoeven alleen maar hun gebruikersnaam uit het Zebedee ecosysteem in te typen in de app van Viker om te beginnen. Zebedee ontving al eerder 35 miljoen dollar in een recente investeringsronde, onder meer van gaminggigant Square Enix.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven