Nieuws - Binance stopt nieuwe registratie voor Britse klanten

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Binance stopt nieuwe registratie voor Britse klanten

Binance Coin (BNB)
Exchanges
Wet en regelgeving
Binance stopt nieuwe registratie voor Britse klanten

Opnieuw komt Binance onder toezicht van de regelgevende instanties. Nu moet de cryptobeurs nieuwe klanten uit het Verenigd Koninkrijk de toegang ontzeggen.

's Werelds grootste cryptobeurs Binance accepteert met onmiddellijke ingang geen nieuwe gebruikers van het platform uit het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf kondigde dit gisteren aan in een blogpost.

Volgens de post zouden bestaande klanten uit het land toegang blijven houden tot de exchange, maar niet tot nieuwe producten en diensten binnen een overgangsperiode. Binance moedigde bestaande klanten ook aan om zich vooraf te informeren over de risico's van het investeren in cryptocurrencies.

Het besluit van de cryptobeurs volgt op nieuwe richtlijnen van de Britse financiële toezichthouder, de Financial Conduct Authority (FCA).

Deze vereisen dat cryptobedrijven zich registreren bij de FCA en toestemming krijgen voor marketing. De dienstverlener die Binance gebruikt, Rebuildingsociety.com, is echter geblokkeerd door de FCA.

Binance is nu op zoek naar een nieuwe FCA-goedgekeurde dienstverlener. Tot die tijd zullen er "tijdelijke beperkingen" zijn, aldus de cryptobeurs.

Het zei echter dat het "nauw samenwerkt met de FCA om ervoor te zorgen dat gebruikers geen schade ondervinden" en op zoek is naar "geschikte bedrijven" om de marketingactiviteiten zo snel mogelijk te hervatten.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven