Nieuws - Ben "BitBoy" Armstrong gearresteerd tijdens livestream vanwege Lambo

Door Ted Maas

Ben "BitBoy" Armstrong gearresteerd tijdens livestream vanwege Lambo

Ben "BitBoy" Armstrong gearresteerd tijdens livestream vanwege Lambo

Gewapend met een pistool en een livestream-publiek wilde Bitboy zijn voormalige zakenpartner confronteren over een Lamborghini. De politie liet niet lang op zich wachten en arresteerden de crypto-influencer.

Crypto-influencer Ben Armstrong (beter bekend als BitBoy Crypto) werd gearresteerd tijdens een livestream. Dit blijkt uit gegevens van de lokale politie. Het duurde niet lang voordat de arrestatie te zien was op alle cryptogerelateerde Twitter/X-kanalen.

Voordat de YouTube-stream begon verklaarde BitBoy al dat hij "binnenkort live zou gaan vanaf bijzondere locatie". Ongeveer een uur later stond de crypto-influencer voor het huis van zijn voormalige zakenpartner Carlos Diaz. Vrij intimiderend, want Armstrong had naar verluidt een pistool verstopt op de achterbank van zijn auto. Blijkbaar wilde hij met Diaz ‘onderhandelen’ over het eigendom van zijn Lamborghini.

Eind augustus verbrak Hit Network, dat het merk "BitBoy Crypto" beheert, de connectie met Ben Armstrong. De reden: problemen met drugsmisbruik en financiële schade voor werknemers. Armstrong staat al langer bekend mensen op te lichten en ook deze arrestatie zal zijn imago weinig goeds brengen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven