Nieuws - Professionele beleggers voorspellen een BTC-koers van 100.000 US dollar

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Professionele beleggers voorspellen een BTC-koers van 100.000 US dollar

Bitcoin (BTC)
VS
Investeren
Professionele beleggers, voorspellen een BTC-koers van 100.000 US dollar

Ondanks het sombere sentiment in de cryptomarkt zien de indicatoren voor Bitcoin er goed uit. Institutionele beleggers voorspellen een sterk jaar.

Volgens een studie van het hedgefonds Nickel Digital Asset Management, voorspellen professionele beleggers een sterk Bitcoin-jaar. De 200 in de studie onderzochte institutionele beleggers en vermogensbeheerders uit zeven landen beheren ongeveer 2,85 miljard US-dollar. 23 procent van hen heeft er nog steeds vertrouwen in dat de Bitcoin tegen het einde van het jaar de grens van 30.000 dollar zal overschrijden. Wat betreft de beleggingshorizon op lange termijn is twee derde van de respondenten bullish: zij zijn het ermee eens dat Bitcoin nog steeds de "lang voorspelde waardering" van 100.000 US dollar kan bereiken. Volgens 38 procent van de deelnemers zou dit koersdoel in de komende drie tot vijf jaar kunnen worden bereikt. Slechts zes respondenten denken dat BTC zijn vorige recordhoogte van 70.000 dollar niet meer zal bereiken.

3 procent van de beleggers twijfelt aan toekomst

Anatoly Crachilov, CEO en oprichtingspartner van Nickel, zei: "Prijzen voorspellen in de cryptomarkt is altijd een ontmoedigende taak, maar de belangrijkste bevinding van ons onderzoek is dat slechts 3 procent van de beleggers twijfelt aan de toekomst van Bitcoin." De BTC-prijsdoelstelling van US$100.000 wordt hevig besproken onderling. Na de aanhoudend Bear market van de afgelopen maanden heeft de Bitcoin zich kunnen stabiliseren.

Bitcoin verwachting 2023

Ben je op zoek naar een uitgebreide analyse? Lees dan onze Bitcoin verwachting blog.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven