Nieuws - Arbitrum (ARB) gelanceerd: netwerkactiviteit op recordhoogte

Door Luc Vesters

Arbitrum (ARB) gelanceerd: netwerkactiviteit op recordhoogte

Blockchain/Technologie
Altcoins
Arbitrum (ARB) gelanceerd: netwerkactiviteit op recordhoogte

Wilde prijsspeculatie, een ongekend hoog dagelijks transactievolume en een exponentiële groei in actieve adressen. De reden voor de verhoogde activiteit op het Arbitrum netwerk en de groeiende hype: de langverwachte airdrop voor de Ethereum Layer 2 blockchain token. Vandaag is het zover.

Arbitrum Blockchain: activiteit op recordhoogte.

Het aantal dagelijkse transacties op Arbitrum steeg gisteren, 22 maart, naar een nieuw record van 1,3 miljoen, volgens databron Arbiscan. Ook het aantal unieke adressen op de blockchain is snel gegroeid. Bijna 1,5 miljoen nieuwe adressen zijn aangemaakt sinds het begin van het jaar. In totaal zijn er al 3,9 miljoen op het netwerk. Hoewel veel laatkomers met lege handen kwamen, konden ongeveer 635.00 portefeuillehouders zich kwalificeren voor de airdrop van vandaag.

ARB token lanceert vandaag

De airdrop wordt vooral gedreven door tokenomics, die het totale ARB-aanbod op tien miljard schatten. Daarvan zal 12,75 procent - 1,275 miljard tokens - worden vrijgespeeld bij de lancering.

Op basis van een vergelijking met concurrent Project Optimism, verschillende aannames over Arbitrum's Total Value Locked (TVL) en marktkapitalisatie wordt er wild gespeculeerd over de prijs. Sommige analisten zien de ARB-prijs beginnen bij ongeveer $ 15. Andere minder optimistische beleggers verwachten slechts 50 cent per token. Arbitrum (ARB) kan dan gekocht worden op verschillende cryptobeurzen. Tot die tijd is het de moeite waard om naar toekomstige airdrops te kijken.

Airdrop seizoen geopend

Voor enthousiaste airdrop-boeren loont het de moeite om zich eerst aan te melden bij Earni.fi. De applicatie belooft te bepalen voor welke airdrops men zich al heeft gekwalificeerd op basis van de ingevoerde portemonnee-adressen. Het platform geeft ook updates over nieuwe airdrops. Aan deze dienst zijn wel kosten verbonden.

Anycoin Direct heeft Arbitrum toegevoegd

Vanaf nu is het mogelijk om ARB te handelen bij Anycoin Direct. T/m zondag kun je op het platform ARB kopen en verkopen zonder dat je de transactiekosten hoeft te betalen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven