Nieuws - Amazon en Avalanche werken aan blockchain-integraties

Door Ted Maas

Amazon en Avalanche werken aan blockchain-integraties

Avalanche (AVAX)
Crypto-acceptatie
Blockchain/Technologie
Amazon Avalanche blockchain Amazon Web Service

Avalanche werkt samen met Amazon Web Service (AWS) om nieuwe infrastructuurfuncties en implementaties te lanceren, waaronder validatietools voor compliance use cases. De bedrijven leggen dit uit in een blogpost. Na de aankondiging ging AVAX met 24% omhoog.

AWS ondersteunt daarbij het blockchain- en dApp-ecosysteem van Avalanche. Ava Labs maakte bekend dat Avalanche-gebruikers hun operator nodes in AWS GovCloud kunnen draaien voor zogenaamde FedRAMP compliance use cases. Door deze samenwerking kan het cryptoprotocol nu "meer dan 100.000 partners in meer dan 150 landen ondersteunen", aldus AWS.

Door de implementatie op AWS hoopt Avalanche het compliance validatornetwerk in verschillende regio’s beter te beveiligen. "Onze samenwerking met Amazon kan de positieve impact van Avalanche versnellen", zegt Emin Gün Sirer, oprichter en CEO van Ava Labs.

De koers van het Avalanche-aandeel is sinds de aankondiging met maar liefst 24 procent gestegen. De aandelen van Amazon (AMZ) stegen ook 5 procent.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven