Nieuws - Algorand protocol beëindigt service bij 55 procent van TVL

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Algorand protocol beëindigt service bij 55 procent van TVL

Algorand (ALGO)
Algorand protocol, beëindigt dienst op 55 procent van TVL

Om onverklaarbare redenen sluit Algorand Protocol Algofi. Ongeveer 55 procent van de volledige ALGO TVL, laat het platform weten.

Het grootste gedecentraliseerde financiële protocol op de Layer 1 blockchain Algorand, Algofi, beëindigt zijn service. Dit laten ze in een blogpost weten. De reden is een "samenloop van gebeurtenissen" die de bouw en het onderhoud van het platform niet langer garandeert. Algofi maakte niet bekend wat de specifieke gebeurtenissen waren. "We zullen binnenkort beginnen met het proces van het stopzetten van het platform en het in de uitbetalingsmodus zetten," voegde het eraan toe.

Al meer dan 10 procent gevlogen

Op het moment van schrijven is de Total Value Locked (TVL) op Algorand $ 59 miljoen, een aanzienlijke daling sinds februari 2023, volgens gegevens van DefiLlama. Algofi is goed voor iets minder dan 55 procent hiervan - ongeveer US$32 miljoen. Sinds de aankondiging is al meer dan 10% gevlogen.

In de afgelopen zeven dagen is de koers van ALGO met bijna 14 procent gedaald. Sinds het hoogste punt van 3,28 US dollar heeft Algorand 96 procent verloren en wordt het momenteel verhandeld tegen 0,11 US dollar.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven