Nieuws - Activiteit op het Polkadot netwerk neemt sterk toe.

Door Ted Maas

Activiteit op het Polkadot netwerk neemt sterk toe.

Polkadot (DOT)
Blockchain/Technologie
Polkadot ontwikkelaarsactiviteit

Geen enkel project heeft de afgelopen week zoveel activiteit gehad als Polkadot (DOT). Developers zijn flink bezig en breken record na record op het gebied van ontwikkelaarsactiviteit.

Uit gegevens van GitHub en Santiment, blijft de developerscene van Polkadot (DOT) een van de meest actieve in de cryptosector. Vorige week werkten developers aan geen enkel ander project zoveel als aan bij Polkadot. Volgens data van het crypto-analyseplatform Santiment was dit het hoogste aantal in 4 maanden tijd. De laatste keer dat ontwikkelaarsactiviteit een nieuwe all-time high bereikte was in oktober 2022.

Ondanks het feit dat Polkadot uit de top 10 is gevallen, blijven programmeurs ijverig werken aan de blockchain. Het heeft ook de hoogste ontwikkelaarsactiviteit in de afgelopen maanden, na Ethereum.

Polkadot streeft ernaar de fundamentele blockchain te zijn in een groter netwerk van zogenaamde "parachains" die zich interoperabel met elkaar gedragen. Volgens recente verklaringen is Polkadot nu wereldwijd het grootste netwerk voor dergelijke toepassingsspecifieke blockchains.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven