Nieuws - 1inch werkt samen met Klaytn's Kaikas wallet in Zuid-Korea

Sam Fröling

Door Sam Fröling

1inch werkt samen met Klaytn's Kaikas wallet in Zuid-Korea

1Inch (1INCH)
Klaytn (KLAY)
Blockchain/Technologie
1inch werkt samen met Klaytn's Kaikas wallet, in Zuid-Korea

1inch Network heeft recentelijk aangekondigd een nauwe samenwerking aan te gaan met Kaikas, de digitale wallet van Klaytn in Zuid-Korea. Kaikas staat bekend als een bewaarplichtvrije digitale wallet gelanceerd in juni 2019 door Kakao, een toonaangevend IT-conglomeraat. Het is een populaire keuze voor het beheren en veilig opslaan van diverse digitale activa in Zuid-Korea.

De Klaytn Foundation is een actieve speler in het bevorderen van blockchain-adoptie, van deelname aan de CBDC-pilot van de Bank of Korea tot het ondersteunen van innovatieve Web3-projecten. Als onderdeel van hun voortdurende inspanningen hebben ze aangekondigd dat ze de 1inch API integreren in de Kaikas-wallet, wat de bruikbaarheid aanzienlijk zal verbeteren.

Dr. Sam Seo, de vertegenwoordigende directeur van Klaytn Foundation, benadrukte het belang van deze integratie: "Door de toonaangevende DEX-aggregatiemogelijkheden van het 1inch-netwerk te integreren in de Kaikas-wallet, krijgen gebruikers een naadloze methode om tussen tokens op het Klaytn-netwerk te wisselen. Dit zal hen in staat stellen om moeiteloos te profiteren van het bruisende ecosysteem van Klaytn." Hij voegde eraan toe: "Het verbeteren van de gebruikerservaring van de wallet is essentieel voor bredere acceptatie, en we zijn enthousiast om samen te werken met een van de beste in de branche om dit doel te bevorderen."

Sergej Kunz, medeoprichter van 1inch Network, voegde toe: "We zijn opgetogen om swaps mogelijk te maken in de Kaikas-wallet, waardoor onze samenwerking met Klaytn Foundation verder wordt versterkt. Dit stelt ons in staat om te voldoen aan de groeiende vraag naar swaps van Zuid-Koreaanse gebruikers. Naarmate steeds meer mensen het enorme potentieel van DeFi erkennen, streven we ernaar om elegante en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden."

Swap optie als krachtige DeFi tool

Met de integratie van de 1inch Swap API kunnen gebruikers van Kaikas-wallet profiteren van goedkope swaptarieven en efficiënte swaproutes. Deze API maakt gebruik van Pathfinder, een ontdekkings- en routeringsalgoritme dat zorgt voor geoptimaliseerde gaskosten en uitvoering van atomaire swaps via meerdere routes. Hierdoor krijgen Kaikas-gebruikers bij het kiezen van de 'Swap'-optie in hun wallet toegang tot een krachtige DeFi-tool.

Op het openbare Level 1 blockchain-platform van Klaytn zijn er inmiddels meer dan een miljard transacties verricht, waarbij meer dan 300 dApps worden ondersteund.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven